NOTA LEGAL
Situació - Com arribar? (descarregar plànol)

Coordenades GPS: Lat: 41º51'14,10''N - Long: 2º30'38,07''E (Google Maps)Des de l'Autopista AP7, entre Girona i Barcelona, sortida 10 Hostalric, agafar direcció Arbúcies, passat el poble seguir direcció Sant Hilari Sacalm, a 5km aproximadament desviar-se cap a Joanet, seguir per aquesta carretera secundària i a 1km es troba Riudecòs Agroturisme.

Des de l'Eix Transversal C-25, entre Girona i Vic, sortida 209 Arbúcies/Sant Hilari Sacalm, agafar direcció Arbúcies a 1km aproximadament desviar-se cap a Joanet, seguir per aquesta carretera secundària i a 1km es troba Riudecòs Agroturisme.
Entorn (Natural i Urbà)

Riudecòs, a la vora de la riera amb el mateix nom, està ubicat en un sot de baixa muntanya fruit de la confluència del massís del Montseny i la serralada de Les Guilleries, zones d'especial interès natural. Prop de les poblacions d'Arbúcies i Sant Hilari Sacalm. I de ciutats com Vic, Girona i Barcelona.
També cal destacar la proximitat a la Costa Brava i les poblacions del litoral selvatà: Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar.


Montseny ( 15 km )


Declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO, el Montseny, entre les comarques de la Selva i el Vallès Oriental, recull múltiples paisatges al llarg de les diferents estacions de l'any, amb una gran biodiversitat i una empremta cultural important.

Guilleries ( 5 km )


Singular entorn de caràcter muntanyós i boscà amb el riu Ter com a protagonista, les Guilleries, a cavall de les comarques de la Selva i Osona, formen part del Pla d'Espais d'Interès Natural.

Costa Brava ( 35 km )


Litoral Mediterrani de la província de Girona configurat per penya-segats, cales i platges que s'endinsen en un fons marí de gran valor ecològic.

Arbúcies ( 6 km )


Poble a la vall del Montseny amb una oferta cultural, comercial i lúdica important. Us convidem a fer un tomb pels carrerons del poble i visitar La Gabella, el Museu Etnològic del Montseny, descobrir el Castell de Montsoriu, l'ermita de Sant Marçal de Montseny, la de Sant Pere Desplà, conèixer les festes de Les Enramades o fer una caminada fins el cim de Les Agudes.

Sant Hilari Sacalm ( 6 km )


Poble conegut com la "vila de les 100 fonts" o capital de les Guilleries, on l'aigua i l'entorn natural en són els protagonistes, així com també la figura del bandoler Serrallonga. Podeu fer el volt per la vila i els seus entorns i per conèixer a fons el territori visitar el Museu Guilleries. Us recomanem també l'antic Balneari Font Picant i el nou Balneari Font Vella, i el tradicional Via Crucis de divendres sant, Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional.

Vic ( 25 km )


Ciutat interior d'interès turístic, comercial i cultural. Passejant pel centre històric trobarem elements de gran interès arquitectònic, històric i artístic així com el Museu Episcopal o el Museu d'Art de la Pell. També és destacable el turisme gastronòmic de la ciutat, les fires i mercats i les activitats esportives i a l'aire lliure pels entorns de Vic.

Girona ( 40 km )


Capital provincial que creuen els rius Ter i Onyar, destaca pel seu barri vell, la muralla carolíngia, el call jueu, els banys àrabs o la catedral. Amb una oferta cultural molt important, es poden visitar els museus de la ciutat i els seus monuments i gaudir d'una rica porgramació musical i teatral al llarg de l'any.

Barcelona ( 90 km )


Ciutat mediterrània, oberta i cosmopolita, capital de Catalunya. Hi ha molts motius per visitar-la, cada racó de Barcelona té quelcom per descobrir-nos; història, art, cultura, oci, esport, gastronomia, naturalesa, arquitectura, diversitat...

Blanes
Lloret de Mar
Tossa de Mar

( 40/60 km )


Poblacions marineres del litoral de la comarca de la Selva, on tradició i modernitat es donen la mà, amb nombroses cales i platges on banyar-se i racons insòlits per passejar i disfrutar de la brisa del mar mediterrani.

Activitats

Consulteu-nos per saber quines activitats podeu fer a prop de Riudecòs Agroturisme.

Permanentment

A Espinelves, Parc Acrobàtic Forestal SELVA AVENTURA. www.selvaaventura.com
A Santa Coloma de Farners, Centre Lúdic Termal MAGMA. www.magma-cat.com
A Arbúcies i Sant Hilari mercat al carrer tots els diumenges de l'any.

Al llarg de l'any

Arbúcies
FIRA DE L'AIGUA. Darrer diumenge del mes d'abril
MARXA DE LA PRIMAVERA. Segon diumenge de maig
FESTA DEL ROSER DE JOANET. Segon diumenge de maig
CONCURS DE CATIFES. Diumenge abans de Corpus
FESTA DE LES ENRAMADES. Vuitada de Corpus
FESTA MAJOR. Darrer diumenge de juliol
APLEC DE LA CAPELLA. Quart diumenge de setembre
FIRA DE LA TARDOR. Tercer cap de setmana d'octubre
FESTA DEL FLABIOL. Darrer cap de setmana d'octubre

Sant Hilari Sacalm
VIA CRUCIS VIVENT. Divendres Sant
CONCERT DE MÚSICA CATALANA. Dissabte Sant
APLEC DE LA SARDANA SANT HILARI-FONT VELLA. Tercer diumenge d'agost
FESTA MAJOR. Últim cap de setmana d'agost
TORNA EN SERRALLONGA. Últim cap de setmana de setembre

Espinelves
FIRA DE L'AVET. Del 1r al 2n cap de setmana de desembre

Viladrau
APLEC DE MATAGALLS. 2n diumenge de juliol
FESTA MAJOR D'ESTIU. Setembre
FIRA DE LA CASTANYA. Cap de setmana abans de tots sants
Santa Coloma de Farners
FIRA DE LA PLANTA I LA FLOR. Maig
FIRA DEL PA AMB TOMÀQUET. Juny
FESTA MAJOR. Últim cap de setmana de setembre
FESTA DE LA RATAFIA. 2n cap de setmana de novembre